Παράταση υποβολής προγραμμάτων Ψηφιακό Βήμα & Ψηφιακό Άλμα

Στης 23/7/2018 ανακοινώθηκε η πρώτη τροποποίηση της Πρόσκλησης υποβολής των προγραμμάτων Ψηφιακό Βήμα & Ψηφιακό Άλμα η οποία αφορά την παράταση υποβολών έως 02 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 16:00.

Αλλαγές που πραγματοποιήθηκαν μετά την τροποποίηση:

  1. Ως ημερομηνία έναρξης των προγραμμάτων λαμβάνεται υπόψιν η ημερομηνία εξαγγελίας των προγραμμάτων ήτοι 4/6/2018 και έπειτα.
  2. Διαμορφώνεται το μέγιστο ποσοστό επιδότησης στην κατηγορία “Άλλος τεχνολογικός εξοπλισμός σχετικός με τις δραστηριότητες της επιχείρησης (πχ Bar code readers, Διαδραστικοί πίνακες, 3d printers, set top boxes κλπ)” και διαμορφώνεται στο 10% του προϋπολογισμού.
  3. Διαμορφώνεται το μέγιστο ποσό επιδότησης για την κατηγορία “Ανάπτυξη/Αναβάθμιση ιστοσελίδας (θα λειτουργεί σε 2 γλώσσες καθώς και σε περιβάλλον κινητών συσκευών – mobile responsive ή dedicated mobile version)” και διαμορφώνεται σε ‘Εως 2.500,00€
  4. Διαμορφώνεται το μέγιστο ποσό επιδότησης για την κατηγορία “Υπηρεσίες ανάπτυξης και διαχείρισης ηλεκτρονικού καταστήματος e-shop (θα λειτουργεί σε 2 γλώσσες καθώς και σε περιβάλλον κινητών συσκευών – mobile responsive ή dedicated mobile version και θα συνοδεύεται από τα εξής λογισμικά: παραγγελιοληψίας, αποθήκης και ηλεκτρονικών πληρωμών. Επίσης θα πρέπει να είναι προσβάσιμο από τα άτομα με ειδικές ανάγκες.) “ και διαμορφώνεται σε έως 2.500,00€
  5. Δεν επιδοτείται η δαπάνη για υποβολή πρότασης από συμβούλους παρά μόνο η παρακολούθηση του έργου.

 

H Development Plan εταιρία συμβούλων επιχειρήσεων σας ενημερώνει έγκαιρα, κατανοητά και με σαφήνεια για τις εξελίξεις στα προγράμματα Εσπα 2014-2020 που εντάσσονται στο επιχειρησιακό πρόγραμμα επιχειρηματικότητα ανταγωνιστικότητα και καινοτομία.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα πατώντας εδώ.

Share this post

DEVELOPMENT PLAN

Συμβουλευτείτε τους ειδικούς